Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Enterol Kft.   
Térképes helyzetünk
Város: 2040. Budaörs
Utca: Károly király utca 90.
Telefon: 06 23 500-082
Fax: 06 23 500-084
Mobil:  
Weblap: www.enterol.hu
E-mail: enterol@enterol.hu
Tevékenységi körök:
* Építőipar - szigetelés
Bemutatkozás:

Cégünk több évtizedes tapasztalattal vállalja építmények szigetelését, a teraszoktól a TV-tornyokig.
Színkeverés és színtanácsadás.

Fényképek:
cégtudor.hu
cégtudor.hu
cégtudor.hu
 
 
   
 Icopal Kft.   
Térképes helyzetünk
Város: 2040. Budaörs
Utca: Malomkő utca 7.
Telefon: 06 23 428-841
Fax: 06 23 428-842
Mobil: 06 30 343-8986
Weblap: www.icopal.hu
E-mail: icopal@icopal.hu
Tevékenységi körök:
* Építőipar - szigetelés
* Építőipar - tető
Bemutatkozás:

Az Icopal csoport profilja  

 

Az Icopal csoport a világ vezető tetőfedő anyag és vízszigetelő lemez gyártója és az északi országokban piacvezető a tetőfedés területén.

 

Az Icopal csoport termékportfóliója tartalmaz további más építőanyagokat az épületszerkezetek védelmére és más szerkezetekre.

 

A csoport árbevétele megközelíti 4.700 millió DKK-t és 3.100 főt foglalkoztat. Az Icopal, melynek központja Dániában található tevékenységét globálisan fejti ki, 27 gyártó üzemmel és 72 irodával egész Európa szerte, Észak-Amerikában és Ázsiában.

 

A csoport cégei szorosan együttműködnek és „Egy Cég” „One Company” –be zárulnak az Icopal név és logó alatt földrajzi régiókon piacokon és termékeken át.

 

Az Icopal küldetése

 

·        A vállalkozásaink célja az, hogy a minket körbevevő környezet úgy érzékeljen, mint egy preferált partnert - szolgáltatások és termékek beszállítóját - amelyek az épületek és épületszerkezetek védelmére és lefedésükre szolgálnak egész Európában és Észak-Amerikában. Legfontosabb tevékenységeink a

fedéllemezek gyártása és forgalmazása, vízszigeteléseké és talajnedvesség elleni szigeteléseké, és továbbá minden ezzel összefüggő építőanyagé.

 

·        A vevőkörünkbe tartoznak az építőanyag forgalmazók (viszonteladók), építőipari kivitelezők, építészek, tervezők, építési specialisták és épülettulajdonosok, akik előnyben részesítenek bennünket megbízhatóságunk és azon képességünk miatt, hogy képesek vagyunk megoldást nyújtani az ő igényeikre.

 

·        Előnyünket a konkurenciával szemben az erős helyi jelenlétre alapozzuk, amelyet összekötünk egy nagy, nemzetek feletti (multinacionális) szervezet forrásaival. Mindent megteszünk a vevők legnagyobb megelégedettségéért, az igényeikre gyorsan és preferált termékek és szolgáltatások sorát kínáljuk, amelyek az innováción, a költséghatékonyságon  és a tapasztalatokon alapulnak.

 

·        Alkalmazottaink viselkedésének tipikus jellemvonása a vevőinkkel szemben az ő igényeik figyelembevétele, és professzionális viselkedés és megbízhatóság az üzleti kapcsolatokban. Ambícióink idecsábítani, fejleszteni és megtartani a legjobb embereket.

 

·        Egyformán felelősséggel viseltetünk a környezetünkhöz és a társadalom szociális fejlődésének igényeivel szemben.

 

Fényképek:
cégtudor.hu
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.