Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Austrotherm Kft.   
Térképes helyzetünk
Város: 9028. Győr
Utca: Fehérvári u. 75.
Telefon: 06 96 515-114
Fax: 06 96 515-120
Mobil:  
Weblap: www.austrotherm.hu
E-mail: austrotherm@austrotherm.hu
Tevékenységi körök:
* Építőipar - szigetelés
* Szolgáltatás - gyártás, forgalmazás
Bemutatkozás:

Az AUSTROTHERM Kft.-t a Győr megyei Állami Építőipari Vállalat és az osztrák Dämmstoffe Nowotny alapította 1990-ben, expandált polisztirolhab hőszigetelő anyagok gyártására.

Győrben, a házgyár területén kezdtük meg a termelést 1991 márciusában. Az első évben 16.000 m3 szigetelőanyagot értékesítettünk. A következő évben a magyar fél kilépett az üzletből. A tulajdonosi viszonyokban bekövetkezett változás miatt nem torpant meg a fejlődés, az első teljes évben, 1992-ben megdupláztuk az eladást. A mennyiségi növekedés mellett a kezdetektől nagy súlyt fektettünk a minőségre. A korábban Magyarországon csak "egytípusú termékként" ismert polisztirolhab széles választékát kínáltuk már az első évben is. A korabeli szabvány által meghatározott, gyártható termékek körét folyamatos termékfejlesztéssel bővítettük. Hazánkban mi vezettük be a lépéshangszigetelő polisztirol lemezt (AT-L2, AT-L4), a lejtésképző hőszigetelést (ez 1999-ben CONSTRUMA nagydíjas lett), az expandált polisztirol habból készülő lejtéskorrekciót, a hő- és hangszigetelő szárazpadlót, az EXPERT, EXPERT DRÉN, OÁZIS, és a GRAFIT márkanevű, speciális hőszigetelő termékeket. A gyártmányfejlesztés természetesen további beruházásokat igényelt, a szükséges gépek beszerzéséről folyamatosan gondoskodni kellett. Az évről évre bővülő forgalom 2001-ben lehetségessé tette a második, gyöngyösi gyárunk beindítását is.

Az osztrák anyavállalat, aki időközben szintén felvette az AUSTROTHERM nevet, a 90-es évek közepétől folytatta a nemzetközi a cégcsoport kiépítését. Néhány év alatt Szlovákiában, Lengyelországban, Romániában létesültek AUSTROTHERM cégek, gyártóüzemek, illetve Szerbiában, Törökországban, Ukrajnában kereskedelmi képviselet.

Fényképek:
cégtudor.hu
cégtudor.hu
cégtudor.hu
cégtudor.hu
cégtudor.hu
cégtudor.hu
 
   
 Poleczki Kft.   
Térképes helyzetünk
Város: 9024. Győr
Utca: Pátzay Pál u. 10.
Telefon: 06 96 426 586
Fax:  
Mobil: 06 30 956 5702
Weblap:  
E-mail: f.poleczki@invitel.hu
Tevékenységi körök:
* Építőipar - bádogozás
* Építőipar - szigetelés

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.